Lietuviška virtuvė

Meniu: Pagrindinis / Lietuviška virtuvė

Mūsų virtuvė – vilnietiškas kulinarinis svingas. Arba lietuviška, bet ne tautine, o daugiataute prasme. Mūsų restorane per ilgus metus dirbantys įvairių tautybių vilniečiai atnešė ir savo tradicijas bei receptus. Čia rasite lietuviškų (ir paprastų kaimietiškų, ir kilnesnių bajoriškų), gudiškų, lenkiškų, žydiškų, rusiškų, galiausiai kartais paruošiame ir totoriškų bei karaimų patiekalų

Dienos pietūs

Mūsų virtuvė – sezonine, todėl kiekvieną dieną paruošiame vis kitą dienos pietų meniu.
Pietūs tiekaimi darbo dienomis nuo 11 val. iki 15 val.
Sekite dienos pietų meniu mūsų Facebook

18 valandų prieš

Tores Bravoras

Sveiki! Trečiadienio pietums:
- Burokėlių sriuba;
- Vištienos šašlykas su ryžiais ir šv. daržovėmis ;
- Salotos su varške.
Skanaus!
Pietų komplekto kaina sriuba + karštas arba salotos:
- 5.1€
#meniu.lt
... See MoreSee Less

Peržiūrėti Facebook

À la carte

Restorano meniu sudaro dvi dalys – regioninė virtuvės patiekalai ir užsienio virtuvių patiekalai pagardinti lietuviškais pagardais. „Regionine virtuve“ vadiname ne tik tradicinius lietuviškus, bet ir Vilniaus bei Vilniaus krašto patiekalus – gudiškus, lenkiškus, žydiškus, rusiškus, totoriškus bei karaimų patiekalų gaminamus.
„Tores bravoras“ nėra istorinės, rekonstrukcinės virtuvės restoranas – mes gaminamai tik tuos patiekalus, kurių gamybos tradicija yra gyva dar ir šiandien. Todėl mūsų meniu natūraliai atsiranda ir užsienio patiekalai, kurie jau kuris laikas kurios po truputį tampa „lietuviškomis“. Labiau „savais“ mes juos padarome pagardindami lietuviškais ingredientais.

Meniu (PDF)